Kenniscentra


stedenbouw.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kenniscentra
AMIDSt
News and agenda
http://www.fmg.uva.nl/amidst/home.cfm

Alterra Kennisinst. groene ruimte
Alterra Kennisinst. groene ruimte
http://www.alterra.wur.nl/nl/

ABC Haarlem
ABC Haarlem
http://www.architectuurhaarlem.nl/

Comparative Urban Research
Euricur / european institute for comparative urban research
http://www.euricur.nl/

Habiforum - Vern. ruimtegebruik
Ontwikkelt, bundelt en verspreidt toepassingsgerichte kennis over meervoudig vernieuwend ruimtegebruik. lijst met nieuws, agenda, lijst van projecten en publicaties.
http://www.habiforum.nl/

TOPOS Maastricht
TOPOS Maastricht
http://www.toposmaastricht.nl/

Kei - Stedelijke vernieuwing
KEI kenniscentrum stedelijke vernieuwing richt zich op de transformatie van de bestaande stad en van de naoorlogse wijken in het bijzonder. KEI werkt samen met meer dan 240 partners; publieke en private partijen die actief zijn in de stedelijke vernieuwing. KEI manifesteert zich op twee manieren: als netwerkorganisatie en als zoekmachine. Als netwerkorganisatie schept KEI een exclusieve omgeving voor haar partners, waar ontmoeting en kennisuitwisseling centraal staan. KEI zorgt voor bundeling, verdieping en verspreiding. De jonge generatie stedelijke vernieuwers biedt KEI een eigen platform in de vorm van activiteiten en een interactieve website. Als kennismakelaar is KEI toegankelijk voor iedereen met vragen over stedelijke vernieuwing. De KEI-kennisbank bevat een database met state-of-the-art informatie over de volle lengte en breedte van stedelijke vernieuwing. De helpdesk geeft zo snel mogelijk gericht antwoord. KEI opereert landelijk en is een onafhankelijke stichting, met een publiek-private funding.
http://www.keicentrum.nl/

Verwante kenniscentra
Architectuur Lokaal is het landelijke kenniscentrum voor cultureel opdrachtgeverschap en architectuurbeleid. Vanuit een onafhankelijke positie leggen wij verbindingen tussen partijen die bij de bouw betrokken zijn. Voor opdrachtgevers als gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars organiseren wij excursies, discussies en andere programma's op maat. Terugkerende thema's zijn de culturele betekenis van het opdrachtgeverschap en het belang van samenwerking tussen opdrachtgever en ontwerper. Architectuur Lokaal beheert het landelijke Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden, dat uitschrijvers van aanbestedingen en prijsvragen behulpzaam is bij de selectie van ontwerpers en projectontwikkelaars. Met de lokale en regionale architectuurcentra in heel Nederland hebben we van oudsher een bijzondere relatie.
http://www.arch-lokaal.nl/internationaal/adres_nederland.html

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy