Stedenbouw Bureaus


stedenbouw.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Stedenbouw Bureaus
Bureau Stedelijke Planning
Bureau Stedelijke Planning
http://www.stedplan.nl/

Bureau B+B
Het werk kenmerkt zich door innovatieve plannen waarin de essentie, het authentieke van de omgeving zich bindt met de ingrepen van het ontwerp. bureau b+b/bplusb kan door haar methodische aanpak complexe vraagstukken aan en beschikt over ruime ervaring in detaillering, productontwikkeling en uitvoering. de ontwerpactiviteiten concentreren zich in vijf aandachtsvelden: landschap, stedenbouw, openbare ruimte, groene ruimte en architectuur. vijf aandachtsvelden in één ontwerpbureau maken het mogelijk om kennis en ervaring vanuit vijf invalshoeken in één opgave te combineren. bureau b+b richt zich zowel op specialisatie als op integratie van de vijf aandachtsvelden.
http://www.bplusb.nl/

Bureau Alle Hosper
Bureau Alle Hosper
http://www.hosper.nl/

KCAP
KCAP
http://www.kcap.nl/

Must
Must is een stedebouwkundig bureau dat ontwerp en onderzoek combineert. onze opdrachten variëren van locale schaal tot europese schaal. regionaal ontwerp-onderzoek en stedelijke transformatie zijn onze kernactiviteiten. daarbinnen richten wij ons op programma's met gemengde functies. “coalitie-stedebouw” staat centraal binnen iedere opgave. dit staat voor het opsporen van gedeelde belangen van de diverse partijen in een planproces met het stedebouwkundig ontwerp als motor.
http://www.must.nl/home.asp

Urhahn Urban Design
Urhahn urban design is een innovatief en creatief bureau voor stedenbouwkundig ontwerp en strategie. het bureau is gevestigd in amsterdam en heeft een pied a terre in londen. het portfolio omvat zowel nederlandse als internationale projecten. urhahn urban design is an innovative and collaborative practice for urban design and strategy, working from amsterdam and london. we have a wide-ranging experience in urban design, research and strategy development for public and private sector partners in the netherlands as well as in other countries.
http://www.urhahn.nl/

Urban unlimited
Urban unlimited
http://www.urbanunlimited.nl/

West 8
West 8 urban design & landscape architecture
http://www.west8.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy